Domov » Katalóg » Video technika » Videomonitory, TV » Feelworld Monitor Feelworld LUT6S 6"  |  Obsah košíka  |  Pokladňa   
Kategórie
Projekčná technika->
Projekčné plochy->
Interaktívna technika->
LED obrazovky
Vizualizery, prezentery
Strih videa v PC/Mac->
Strih zvuku v PC/Mac->
Spracovanie signálu->
Káble, konektory->
Video technika->
  Videokamery->
  Rekordéry, playery
  Videomonitory, TV
  Titulkovače
  Čítačky
  Videomixážne pulty
  Bezdrôtový prenos
  Tašky, obaly
  Videokazety, médiá
Audio technika->
Foto technika->
Svetlá a pozadia->
Statívy a doplnky->
Vysielacie TV systémy
Kamerové systémy->
Digital Signage
Videokonferencia->
TV a SAT príjem->
Software->
Tabule, Flipchart
Monitory a doplnky->
Pre študentov a školy
Výpredaj skladu
Výrobcovia/značky
Informácie
Akciový tovar lacnejšie
Nové produkty v ponuke
Reklamácie OPTOMA
Servis projektorov EIKI
Download
Kontakt
Feelworld Monitor Feelworld LUT6S 6"
[FE-LUT6S]
430,80€
s DPH

6” 2600-nitový SDI HDR náhľadový monitor. Mimoriadne jasný a ľahký monitor, ktorý vám uľahčí natáčanie vždy a všade!

Jednoduchý OS, sofistikované snímky
Náš OS umožňuje veľa rozsahov a všetky operácie sa dajú vykonať jednoduchým dotykom. Video OS obsahuje nástroje pre zaostrovanie, orámovanie a expozíciu (priebeh signálu, RGB parade, vektorskop, RGB histogram, histogram, audiometer, zaostrenie, zoom, zebra, falošné farby, pomocník pri orámovaní, bezpečná zóna a podobne), ako aj flexibilný nástroj pre načítanie 3D LUT (použitie zabudovaného LOG pre video Rec.709 alebo načítanie súborov .cube), monitorovanie HDR a možnosti monitorovania anamorfného de-squeeze.

Pripravený na každú situáciu
Monitor LUT6S prináša tvorcom filmov výhody veľkého displeja bez toho, aby sa z fotoaparátu či kamery stalo ťažké zariadenie. Monitor LUT6S obsahuje množstvo špičkových funkcií v malom, ľahkom puzdre a dá sa pripojiť takmer ku všetkým fotoaparátom a kamerám. Predná časť je vybavená veľkou dotykovou LCD obrazovkou s vysokým rozlíšením, ktorá je určená na prevádzku pri dennom svetle. V ľavej časti sa nachádzajú videokonektory, zdola slot na SD kartu a vzadu priestor pre akumulátor NP-F. Na fotoaparáty, kamery alebo rigy ho môžete pripevniť pomocou štandardných ?" závitov, ktoré sú na vonkajšom ráme zdola a sprava. Vďaka tejto konštrukcii sa dá monitor LUT6S jednoducho pripojiť k fotoaparátu či kamere a váš kolega alebo klient môže pohodlne sledovať, čo natáčate.

6” LCD monitor, rozlíšenie Full HD 1920 x 1080
LUT6S cez deň umožňuje zreteľné a presné sledovanie snímaného obrazu a jeho analýzu. Fotografie a snímaný obraz zobrazuje s výnimočne verným podaním farieb na 6-palcovej obrazovke s maximálnym rozlíšením 1920 x 1080 pixelov. Sklo panela je vyrobené technológiou optical bonding a je vybavené antireflexnou vrstvou, čo umožňuje pohodlné sledovanie snímaného obrazu pri dennom svetle. Výnimočným ho však robí podsvietenie pomocou svetelných diód (LED), vďaka ktorému sa dosahuje jas 2600 nitov, kontrastný pomer 1000:1 a farebný gamut sRGB/Rec.709. Preto LUT7 poskytuje úžasne čistý obraz aj pri intenzívnom vonkajšom svetle. S monitorom, ktorý zobrazuje váš obsah s rozlíšením 368 pixelov na palec (PPI), môžete pokojne robiť zábery pri plnom dennom svetle a svoj obsah ihneď vylepšiť. Obraz na ňom môžu sledovať viacerí ľudia súčasne, pretože má široký pozorovací uhol 160 stupňov.

2600-nitový, mimoriadne jasný, viditeľný pri slnečnom svetle Plne nastaviteľná 2600-nitová obrazovka je neuveriteľne jasná, takže je ideálna na použitie vnútri i vonku. Táto 2600-nitová jasná obrazovka má takmer 5-násobne väčší jas ako konvenčné náhľadové monitory, a tak môžete natáčať v teréne bez toho, aby vám obraz skreslili odrazy. Preto sa dobre používa vonku aj bez krytu a vy môžete bez problémov pracovať aj za jasného slnečného dňa.

Nastavenie možností jediným dotykom Inovatívne používateľské rozhranie na dotykovej LCD obrazovke umožňuje výborné ovládanie. Dôležité funkcie môžete aktivovať jednoduchým ťuknutím alebo potiahnutím prsta po obrazovke. Pomocou dotykovej obrazovky je možné povoliť rozsahy a aktivovať pomocníka pri zaostrovaní a expozícii. K dispozícii sú aj mnohé ďalšie nastavenia, ktoré sa ovládajú z veľkej LCD obrazovky. Okrem toho môžete nahrať aj tabuľky 3D LUT!

Zabudované HDR/De-log 3D LUT, 3G-SDI, podpora výstupu 3D LUT
LUT6S má zabudované HLG 2020, HLG 709, HLG P3 HDR 3D LUT a De-slog3 LUT v zmysle Rec.709, vrátane SLOG2, SLOG3, LOGC, VLOG. LUT6S podporuje obrazový výstup s vlastnými tabuľkami LUT, zobrazenie HDR (high dynamic range – vysokodynamický rozsah) pre mimoriadnu čistotu a detaily a zjednodušuje zložité snímanie v režime Log a HDR, takže vám pomáha využiť postprodukčné procesy v momente, keď je to najdôležitejšie, teda pri natáčaní.

Načítajte si vlastné tabuľky 3D LUT na vytvorenie filmového vzhľadu!
Niektoré fotoaparáty a kamery dokážu vytvoriť logaritmický farebný priestor na zachovanie dynamického rozsahu, čo sa dá dobre využiť pri neskoršom spracovaní. Keď si však tieto súbory pozeráte na monitore, môžu vyzerať plocho a vyblednuto. Tento problém riešia tabuľky 3D LUT, pretože vám umožnia preniesť „vzhľad“ do monitoru, a tak si viete lepšie predstaviť, ako budú vyzerať výsledné obrazy pri úprave. Môžete použiť zabudovaný prevod LOG na Rec.709 alebo nahrať súbory .cube (jeden súbor nesmie presiahnuť 7,9 M, podpora súborov LUT_3D_SIZE 16, 17, 32, 33, 64, 65). Do internej pamäte monitora LUT6S môžete kedykoľvek nahrať až 50 vlastných tabuliek LUT, vzhľadov alebo profilov z SD karty (podpora FAT32 a NTFS), z ktorých si môžete pri svojej tvorbe okamžite vyberať.

Skutočná farba · profesionálna kalibrácia farieb
Používa farebnú normu Rec.709 Monitor FEELWORLD využíva profesionálnu farebnú normu Rec.709 HD a technológiu kalibrácie farieb. Vďaka profesionálnej kalibrácii v továrni monitor reprodukuje farby presne a bez skreslenia. Pri natáčaní videa sa preto zobrazuje skutočný obraz.

Presná reprodukcia farieb
Monitor FEELWORLD podporuje normy ITU a štandardne konzistentný farebný priestor HD video Rec.709. Je vybavený pokročilou technológiou spracovania obrazu, a preto je obraz čistý a farby sú mimoriadne prirodzené a presne reprodukované. Tak sa zachovávajú fyzikálne vlastnosti natáčaného obrazu a používatelia môžu presne vyhodnotiť kvalitu rôznych vstupných videosignálov.

Presné monitorovanie priebehu signálu
Keď chcete monitorovať kvalitu obrazu presnejšie ako len pohľadom na obraz, použite zabudované monitorovanie priebehu signálu, ktoré LUT6S umožňuje! Vyberte si priebeh signálu (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vektorskop, histogram, fázu audia a zobrazenie úrovne, aby ste mohli presne monitorovať priebeh signálu a mať všetky potrebné technické informácie o video- a audiosignáloch. Funkcie je možné spustiť jednotlivo alebo využiť jedno tlačidlo, ktorým sa otvorí režim so všetkými rozsahmi. Monitor LUT6S je ideálnym pomocníkom na monitorovanie živej produkcie a vďaka nemu si už nemusíte zvlášť kupovať drahé meracie zariadenia!

Dotyková obrazovka a ovládanie tlačidlami Jednoduchým ťuknutím na obrazovku môžete hneď zobraziť nastavenia a vlastnosti. Tento monitor tiež podporuje ovládanie tlačidlami. Stlačením alebo otočením otočného kolieska rýchlo zvolíte nastavenia a nastavíte funkcie. Stlačením tlačidla napájania vypnete dotykové ovládanie, aby ste predišli neželaným zásahom.

Pripojenie k profesionálnym kamerám, videokamerám a DSLR
Vďaka 3G-SDI a 4K HDMI vstupom môžete tento monitor pripojiť k akejkoľvek kamere, televíznej kamere a dokonca k fotoaparátu DSLR. Môžete použiť výstupy loop through, aby ste zobrazili živé video alebo prenášali obraz na externé obrazovky alebo projektory so zabudovaným audiom. Vďaka 3,5 mm jacku pre stereo slúchadlá máte tiež možnosť monitorovať audio. Čo sa týka napájania, k dispozícii je 12 V DC vstup a jeden priestor na akumulátor NP-F. Na zadnej strane monitora sa nachádza ventilátor na automatické ochladenie v závislosti od jasu podsvietenia. V režime „auto“ sa ventilátor spustí automaticky, keď je jas podsvietenia väčší ako 80.

3G-SDI a 4K HDMI výstup loop Monitor LUT6S má 3G-SDI, 4K HDMI vstup a výstup loop. Vďaka tomu nielenže zobrazuje živý signál, ale v rovnakom čase ho vysiela do ďalších monitorov. Dokáže prenášať živý obraz na viacero obrazoviek naraz, a pritom zachovať kvalitu originálneho videa.

Pripojte ho k bezdrôtovému vysielaču Vysielajte obsah filmovému režisérovi, aby ho mohol v rovnakom čase sledovať. Bez kábla, flexibilnejší prechod medzi scénami, výborné pri natáčaní v teréne.

Pripojte režisérov monitor
Zobrazte živé obrazy na viacerých obrazovkách naraz.

Nabite si DSLR alebo bezzrkadlovku
LUT6S je ideálny monitor k DSLR a bezzrkadlovkám. LUT6S má pomocný výstup pre napájanie, takže umožňuje napájať fotoaparát. LUT6S pri použití akumulátorového kábla (voliteľný) predlžuje prácu s fotoaparátom a zároveň poskytuje užitočnú obrazovku.

Pripevnite ho na fotoaparát, kameru, vozík s príslušenstvom alebo ho zaveste kdekoľvek
Montážne závity štandardnej veľkosti umožňujú jednoduché pripevnenie monitora a sú kompatibilné s rigmi tretích strán. Zospodu a sprava sú 2 montážne závity. Cez spodný 1/4-palcový otvor ho môžete bezpečne upevniť na fotoaparát a kameru, kde vám poslúži ako dobrý HD hľadáčik. 1?4-palcový otvor sprava môžete využiť na pripevnenie na ďalšie príslušenstvo, ako je kĺbové rameno, držiak a podobne, aby mohol obrazovku sledovať celý štáb.

Pohodlná montáž: sklopné rameno
Ku každému monitoru LUT6S je pribalené aj sklopné rameno so sánkami. A tak je pri práci možné monitor polohovať, no pritom si zachovať dostatočný výhľad.

Monitor LUT6S sa dá otáčať dvomi smermi v uhle 360 stupňov podľa toho, ako je to potrebné. (1. Monitor je možné otáčať v rozsahu 360° zhora nadol cez bočný montážny závit na sklopnom ramene; 2. Monitor je možné otáčať v rozsahu 360° zľava doprava cez spodný montážny závit na sklopnom ramene).
Bezpečná a ľahká montáž cez sánky alebo 1/4“ – 20 závit. Súčasťou sú aj sánky pre vlastné príslušenstvo, ako je mikrofón, LED svetlo, bezdrôtový prijímač a podobne.
Na sklopnom ramene sa nachádzajú dva malé otvory, ktoré umožňujú namontovať monitor. Spojenie je potom stabilnejšie. Monitor jednoducho uchytíte a môžete ním otáčať bez toho, aby bolo treba uvoľniť skrutky.

V balení:

Monitor LUT6S
Taška
Kábel mini/micro HDMI na HDMI
Sklopné rameno
Manuál

Komentáre
Verzia pre tlač
Vyhľadávanie
 
Podrobné vyhľadávanie
Prihlásenie
E-Mail adresa:
Heslo: (zabudnuté?)
Zatiaľ neregistrovaný?
Nová registrácia
Košík viac
0 položiek
   Zmena zobrazenia DPH
   Aktuálny stav:    s DPH
Dodávateľ
Feelworld
Ďaľšie produkty
Meny
Upozornenie viac
UpozornenieInformujte ma o zmenách v Feelworld Monitor Feelworld LUT6S 6"
Komentáre viac
Napísať komentárNapíšte komentár k tovaru

OPAL MULTIMEDIA, spol. s r.o., Družstevná 40, 08006 Prešov, tel:051/7734332, 7720625, fax:051/7720651, mob:0905348014
e-mail: info@opalmultimedia.sk, Oscommerce © 2006-2023 OPAL MULTIMEDIA
Tento web používa len nevyhnutné súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií a ochrana osobných údajov.